5 Rrugët më të rrezikshme në botë që ju nuk i keni ditur(foto)

5 Rrugët më të rrezikshme në botë që ju nuk i keni ditur(foto)

- in KURIOZITETE
47

71Kjo është lista me 5 rrugët më të rrezikshme në botë të cilat në shikim të parë mund të ju lënë pa frymë.

Nëse ju rastisë që të udhëtoni në keto rrugë, ne ju rekomandojmë që këtë ta bëni në këmbë, sepse do të ishte shumë më e sigurt.

Më poshtë mund t’i shikoni  fotografitë :

1. Rruga mbi Oqeanin Atlantik e gjatë 8.3 kilometra.


2. Kjo rrugë kaq e rrezikshme gjindet në Bolivi, ndryshe njihet si rruga e vdekjes.


3. Gjindet në Siberi është 600 metra e gjatë, dhe 15 metra e lartë.


4. Rruga nga Shyari në Ishtyari të Indisë çuditërisht gjindet nder shamb dhe mjaftë e rrezikshme për tu kaluar.


5. Rruga Himalayan, në azinë jugore, për rrezikun që përmban me vete më së miri shihet nga fotografia.

Facebook Comments