Komandantët e UCK-së një përshendetje nga MEKA me flamurin Kuq e Zi !

Te jesh Atdhetar edhe Besimtar është hyjnore !  Këtë e dëshmon një foto sa 1000 fjalë me një përshendetje Islame dhe me Flamur Kuq E Zi.
Vëhet re kjo, vetem nga ish. Komandatët e UCK që pasi kan kryer misionin Kombëtar tani edhe atë fetar te kushtit te Islamit Haxhin.
Pelegrinet tani nga vendi më i shenjët sjellin urimet e Kurban Bajramit me flamur Kuq e Zi.

haxhinj

Kosove : Vrasje e dyfishtë në Ferizaj, vriten babë e bijë
KUSHTET E THERJES SË KURBANIT
Tagged with