Një Apple iPhone i ri buxhetor me ekran 4 inç mund të bëhet realitet vitin e ardhshëm

Një Apple iPhone i ri buxhetor me ekran 4 inç mund të bëhet realitet vitin e ardhshëm

- in TECH
39

29Analisti i njohur i KGI-së Ming Chi Kuo, parashikimet e të cilit në të kaluarën kanë rezultuar të sakta, hodhi idenë e një iPhone me ekran 4 inç i cili për nga funksionaliteti do të jetë një iPhone 5S i përmirësuar raportoi AppleInsider.
Sipas analistit në fjalë ekziston një kërkesë e fuqishme për produkte të përmasave të vogla nga Apple dhe kompania po planifikon një gjë të tillë ta bëjë realitet vitin e ardhshëm. Një datë potenciale debutimi është shtatori i vitit të ardhshëm përkrah iPhone 7.
Informacionet rreth këtij telefoni janë të pakta ose spekulime. Supozohet që ky model me ekran 4 inç të përmbajë të njëjtin harduer të brendshëm por pa prekjen 3D.
Nga pikëpamja e analistit të KGI-së mund të kuptojmë se Apple synon që modelin 4 inç ta prezantojë si një produkt me kosto të përballueshme për masat. Ky produkt do të jetë për ata që teknologjia e fundit nuk është kriter në blerjen e një telefoni. (PCWorld Albanian)

Facebook Comments